Elektronica

Elektronica is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Vrijwel iedereen heeft wel een tablet, laptop of computer of smartphone. Bijna alles wordt tegenwoordig online gedaan. Bij ons kun je alle elektronische producten dan ook online bestellen. Bestel je  vandaag, dan kun je morgen al gebruik van maken. Ideaal, toch?

Foto en video

Foto’s zijn voor altijd. Wanneer u zoiets gaafs meemaakt, wil je natuurlijk niets liever dan dit moment herbeleven. Een concert, een prachtige bloem of eekhoorn, je pasgeboren (klein)kind, de vijftigste of tachtigste verjaardag van je moeder; met onze digitale fotocamera’s kijk je hier vaker dan een keer naar. Wel zo leuk voor later.

Actie

Maar ook wanneer je een prachtige mountainbike- of wandeltocht wilt maken in de bergen, in de auto rijdt op een prachtige vakantiebestemming of gaat surfen op Bali, kun je dit natuurlijk vastleggen. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan actiecamera’s, videocamera’s en dashcam’s. Geniet vaker dan die ene keer.

Accu’s

Batterijen verliezen na verloop van tijd hun capaciteit om op te laden. De sterkte van een accu kan ook door het vele gebruik verminderen. Daardoor zal de accu steeds sneller leeg zijn, ondanks hetzelfde gebruiksgedrag. Dit geldt voor de accu van je smartphone, maar ook die van je laptop of camera. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan accu’s voor al je elektronische apparaten. Met een nieuwe accu is de aanschaf van een compleet nieuwe mobiele telefoon is dus nog niet nodig. Maar een nieuwe accu kan ook handig zijn wanneer je gewoon een extra accu wilt, voor bijvoorbeeld lange autoritten. Zo blijf je altijd bereikbaar.

Lees meer