Speelgoed

Divers speelgoed voor jongens, meisjes, jong en oud vind je bij Klik en Bestel. De kinderen kunnen binnen- en buitenshuis genieten van mooie speelfiguren of kunnen eigen creaties bouwen. Of dit nu in de zandbak is of in huis aan de eettafel, het kan allemaal. Ons assortiment is geschikt voor elke leeftijd. Wist je dat speelgoed naast leuk ook heel leerzaam kan zijn? Baby’s en peuters experimenteren bijvoorbeeld met speelgoed en leren zodoende met plezier hoe ze puzzels kunnen oplossen en verbanden moeten leggen, hoe ze met hun vriendjes kunnen delen en samenwerken en nog veel meer. Niet alleen ‘traditioneel’ speelgoed, maar ook elektronisch speelgoed vind je bij ons in het assortiment. Eindeloos speelplezier dus!

Van traditioneel tot hightech speelgoed

Wij hebben het mooiste houten speelgoed voor jouw kind(eren). Dit traditionele speelgoed heeft geen toeters en bellen, zoals knipperklichtjes, muziek en geluidjes, maar zorgt wel voor ultiem speelplezier. De kinderen worden gedwongen om hun eigen creativiteit te gebruiken. De fijne motoriek wordt daarbij gestimuleerd door de vormen en structuur van het houten speelgoed. Houten speelgoed is duurzaam en kan echt jarenlang gebruikt worden. Wil jij jouw kinderen verwennen met speelgoed dat technische snufjes heeft? Ons assortiment elektronisch speelgoed heeft unieke gadgets voor jouw kids. Wat is er nu stoerder dan jouw elektrisch bestuurbare Lamborghini op het schoolplein showen? Alle kinderen zullen jaloers zijn! Echt een prachtig cadeau.

Spelletjes voor het hele gezin

We hebben een ruim assortiment aan bordspellen die jij samen met vrienden en familie kan spelen tijdens een gezellige spelletjesavond. Van strategische tot grappige spellen, je vindt ze allemaal in ons assortiment. Klassiekers zoals Rummikub, Monopoly of Kolonisten vind je bij ons, maar ook voor de nieuwere spellen zoals Ticket To Ride ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de kleinere kinderen hebben we leerzame spelletjes waarbij ze spelenderwijs leren klokkijken, lezen, tellen of onthouden. Deze Bob de Bouwer Memory is bijvoorbeeld erg goed om het geheugen te trainen. Dus: of je nu alleen of met een grote groep een spel wilt spelen, wij hebben het perfecte spel voor jou.

Spelen in de buitenlucht

Op een mooie zomerdag is het heerlijk om even met de kinderen naar het strand te gaan. En wat kan daarbij echt niet ontbreken? Juist, een emmer en schepje om een prachtig zandkasteel te maken. Wij hebben uiteenlopend speelgoed geschikt voor een hete zomerdag. Denk bijvoorbeeld aan een zandkasteelemmer en vormpjes van een schelp of zeester om de mooiste figuren in het zand te maken. Je kan ook lekker gaan zwemmen in de zee en dobberen op je bodyboard. Maar niet alleen in de zomer is het heerlijk om met z’n allen buiten te zijn. Wat dacht je van sneeuwpret in de winter! Zoek een berg op in het park bij jou in de buurt en race er vanaf op een slee of op deze schotel. Plezier gegarandeerd!

Creatief met klei en potloden

Gezellig aan de keukentafel knutselen of kleien met je vriendjes nadat je op woensdag uit school komt, dat wil toch ieder kind! Wij hebben alles voor een knutselmiddag in ons assortiment. Schilder bijvoorbeeld deze leuke Hello Kitty of ga zelf aan de slag op papier met onze acrylverf. Of doe een wedstrijdje wie het mooiste zijn of haar lievelingsdier kan tekenen met de Magic markers. Wil je er echt een feest van maken? Ga dan aan de slag met de doe-het-zelfpakketten van SES en maak de mooiste creaties.

Neem vooral een kijkje in ons grote, uitgebreide assortiment aan speelgoed. Je vindt er de mooiste cadeaus, van kleinigheidjes zoals een speelgoedauto tot een gigantisch bouwpakket voor een prachtige villa. Vind je het lastig om een cadeau uit te kiezen voor jouw zoon, dochter, neefje, nichtje of buurkinderen? Kijk dan even bij onze verjaardagstips.

Lees meer