Baby & Kids

Voor uw baby en kinderen wilt u enkel het allerbeste. Wij begrijpen dat. Daarom hebben wij alle producten uit onze baby & kids categorie met veel zorg uitgezocht. Neem uw kinderen op veilige wijze mee achterop de fiets met onze kinderzitjes of in de auto met onze stoelverhogers. Toch veel gezelliger, samen boodschappen doen? Zo krijgt uw kind ook nog wat van de wereld te zien. In ons assortiment vindt u alles wat u voor uw kind nodig heeft; van buiten- en binnenspeelgoed tot aan kinderservies. Een gelukkig kind, is een gelukkige ouder!

Spellen en speelgoed

Er komt heel wat om de hoek kijken bij de komst van een kindje. U heeft opeens zoveel nodig: van kinderzitjes tot aan speelgoed. Lekker spelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen, maar ook nog eens onmisbaar voor hun ontwikkeling. Laat uw kinderen lekker hun creativiteit en fantasie gebruiken bij het spelen. Hartstikke goed voor de ontwikkeling van de motoriek én de sociale en emotionele ontwikkeling. Daarom vindt u in ons assortiment allerlei speelgoed. Voor binnen én buiten.

Schoolspullen

Maar op een gegeven moment worden ze natuurlijk groter en moeten ze naar school. Help! Gelukkig kunt u bij ons alle schoolspullen én een nieuwe schooltas gemakkelijk vanuit uw luie stoel bestellen. En wanneer uw kinderen ouder worden, gaan ze natuurlijk ook ander speelgoed gebruiken. Hoe gaaf is een trampoline in de achtertuin? In ons assortiment vindt u allerlei buitenspeelgoed. Maar ook bordspellen, houtenspeelgoed en elektronisch speelgoed. Maak van uw thuis een speelparadijs.

Lees meer