Winteraccessoires

Winteraccessoires

U wilt natuurlijk comfortabel en veilig in uw auto rijden gedurende alle seizoenen. De winter en bijbehorende weersomstandigheden vragen echter meer van uw auto dan tijdens de andere seizoenen. Met de juiste winteraccessoires in uw auto bent u altijd voorbereid en wordt het risico op ongelukken of schade aanzienlijk verkleind. U kunt weer met een gerust hart de weg op met de winteraccessoires voor uw auto van Klikenbestel.nl

Winter voor de deur? Neem meteen maatregelen!

Allereerst zijn winterbanden handig om aan te schaffen. Al wanneer het kouder dan zeven graden is zijn winterbanden van toepassing. Ze geven u meer grip wanneer u zich op gladde of besneeuwde wegen bevindt. Overigens dient u nog steeds voorzichtig te rijden wanneer de weersomstandigheden moeilijk zijn. Ook winterbestendige vloeistoffen zijn onmisbaar in uw auto. Zo voorkomt u dat het reservoir van uw ruitensproeier bevriest. Ook uw koelvloeistof dient antivries te bevatten. Tijdens de vriesperiodes is een antivriesfolie of -deken erg handig. Zo voorkomt u dat de ruiten worden bedekt met een laagje ijs en kunt u meteen naar uw werk rijden in de vroege ochtend zonder dat u veel tijd kwijt bent aan krabben. U kunt ook een slotspray of ruitontdooier gebruiken tegen ijsvorming.

U vindt diverse winteraccessoires voor uw auto in ons assortiment. Neem een kijkje en bereid u optimaal voor op de winterse periode.   

Lees meer