Filters

Filters

Uw auto zal alleen optimaal werken  wanneer de verschillende filters goed hun werk doen. Zo wordt slijtage van diverse onderdelen voorkomen en maakt u zonder problemen vele kilometers. Merkt u dat een filter aan vervanging toe is? Alles wat u nodig heeft voor vervanging of onderhoud van de luchtfilter of brandstoffilter van uw auto vindt u bij ons. Ons uitgebreide assortiment zorgt er voor dat wij voor diverse auto’s passende filters en toebehoren hebben. Laat het brandstofsysteem van uw auto weer optimaal werken met onze producten voor de filters van uw auto!

Laat de motor weer soepel lopen

De brandstoffilter is niet zo maar een filter. Deze papierachtige filter zit in de brandstofleiding die naar de motor voert. Hierdoor komen er geen vaste delen zoals roet, vuil en steentjes in de motor. De brandstoffilter kan natuurlijk niet eeuwig goed werk verrichten. Als de filter verstopt raakt is vervanging noodzakelijk, aangezien de motor dan steeds minder goed zal gaan werken. Ons assortiment biedt u brandstoffilters van zeer goede kwaliteit, zodat de motorprestatie wordt verhoogd.   

Schone lucht voor de motor 

Weinig autobezitters zijn zich bewust dat zelfs de lucht dat de auto binnenkomt wordt gefilterd. Waarom eigenlijk? Tijdens het rijden komt er lucht de auto binnen. Dit is noodzakelijk voor verbranding in de motor, aangezien voor ontsteking brandstof en lucht nodig is. De luchtfilter zuivert de lucht zodat er geen ongewenste stoffen de motor in komen. Merkt u dat de motor langzamerhand minder presteert of onregelmatig loopt? Dan weet u dat u de luchtfilter dient te vervangen. Nieuwe luchtfilters en alles voor de vervanging ervan koopt u bij KlikenBestel.nl.

Lees meer