Auto & Motor

Hoe laat je de harten van autoliefhebbers sneller slaan? Juist, met een assortiment vol onderdelen waarmee u uw auto kunt tunen en het design kunt upgraden en aanpassen naar wens. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor uw auto; van stoelen tot aan dakkoffers, van velgen tot aan fietsendragers en jumpstarters. Daarnaast vindt u ook allerlei motor- caravanonderdelen. Neem snel een kijkje en sta versteld van het ruime aanbod.

Auto-onderdelen voor een nieuwe look

Wanneer u indruk wilt maken op uw buren, zit u goed bij onze auto & motor categorie. Ga voor een rigoureuze verandering en kies voor een nieuwe achterspoiler, decoratie folie of een set sportieve stoelen. Liever een subtiele verandering? Misschien een nieuw sportstuur, een vette sportuitlaat of een set nieuwe velgen? Uw auto zal eruit zien als nieuw!

Doe het zelf

Maar ook wanneer u om praktische redenen nieuwe auto-onderdelen nodig heeft, kunt u bij ons terecht. In ons assortiment vindt u alle auto-onderdelen die u nodig heeft. Direct naar een autogarage wanneer er iets met uw auto aan de hand is, is verledentijd. U kunt het ook prima zelf! Koelvloeistof op? Ruitenwisser afgebroken? Nieuwe koplamp nodig? Wij hebben het allemaal. Zo bespaart u heel wat onnodig dure afspraken bij de autogarage en heeft u op de zaterdagmiddag ook nog eens wat te doen.

Onderhoudsproducten

Bent u opzoek naar producten om uw auto te onderhouden? Laat uw auto weer shinen met onze autopoets-/shampoo of zorg voor een beschermende glanslaag. Daarnaast hebben wij anti-condensmiddelen, glas- en velgenreinigers en olie- en smeermiddelproducten. Zo krijgt uw auto weer het echte ‘showroom’ uiterlijk en rijdt hij ook beter dan ooit.

Lees meer